CATÀLEG de venda disponible

PROMOCIONS novembre i desembre


sèrie NORFEU de novel·la juvenil

@ disseny de col·lecció, Roser Bover
@ disseny de col·lecció, Roser Bover

sèrie NORFEU de Novel·la Juvenil, núm. 5

SEGONA EDICIÓ

 

Un estiu a la fi del món

Laura Casanovas

46è Premi Ciutat d’Olot de Narrativa Juvenil 2015

ISBN. 978-84-89885-89-9

 

Laura Casanovas va néixer a La Seu d’Urgell l’any 1973. És llicenciada en filologia catalana i ha treballat de lexicògrafa, professora d'idiomes i venedora de llaminadures, entre d'altres professions. Actualment és assessora lingüística als Centres d’Autoaprenentatge de Català d’Andorra i viu amb la seva família i tres gossos en un poblet diminut del Pirineu. És una apassionada dels viatges, les passejades per la muntanya, les bones històries i la seva gent. Un estiu a la fi del món és la seva primera novel·la.

 

 

 T’ha passat mai que durant el curs has fet tant el bèstia que a la teva mare se li ha acabat totalment la paciència amb tu i a l’estiu t’ha enviat a la fi del món? A mi em va passar l’estiu passat! Em dic Berta Blai i tinc una història per explicar. Tinc moltes altres coses també, és clar: una mare força pesada, un pare aparegut per art de màgia que no ha resultat tan horrorós com m’esperava, alguns bons amics i amigues i d’altres de no tan bons però mig acceptables, dos o tres secrets inconfessables, uns cabells llarguíssims, uns ulls molt bonics, uns quants granets a la cara i una dent una mica torta. Què més puc dir sobre mi? Jo em trobaria normal i corrent si no fos per una cosa, una cosa terrible que em fa ballar el cap des que era petita i que és aquesta: resulta que sóc un error de joventut.

Un estiu a la fi del món

17,00 €

  • disponible
  • Temps d'enviament 1 - 5 dies

 

sèrie NORFEU de novel·la juvenil, 1

SEGONA EDICIÓ

 

Atac llimac

Rubèn Montañá

 Premi Ciutat d’Olot de Narrativa Juvenil 2013

 

ISBN. 978-84-89885-74-5

194 pàgines

PVP. 16 euros

 

Què faries si descobrissis que la teva mare és una extraterrestre que pot canviar de forma i llegir-te el pensament?... El protagonista d’aquesta apassionant aventura de ciència-ficció és un jove inadaptat que s’enfronta al repte d’impedir la invasió de la terra per part d'uns llimacs mutants amb superpoders que provenen de l'espai. Una aventura trepidant, plena d'enginy i sentit de l'humor, que s’inspira en les pel·lícules de sèrie B dels anys cinquanta. La novel·la, escrita per Rubèn Montañá, un jove talent que escriu i interpreta espectacles musicals amb la companyia Egos Teatre, va guanyar el Premi Ciutat d’Olot de Narrativa Juvenil el 2013.

 

Rubèn Montañá va néixer a Badalona l'any 1983. Va estudiar arts gràfiques i disseny (especialitzat en il·lustració) i va iniciar els estudis de Belles Arts a la UB, interromputs pel seu ingrés a l'Institut del Teatre de Barcelona, on va obtenir la llicenciatura en Art Dramàtic l'any 2008. És membre fundador de la companyia EGOS teatre, on participa com a actor i membre de l'equip creatiu de tots els seus espectacles. És autor de la novel·la La nena de l'arbre (Premi Josep M. Folch i Torres 2013) i coautor (juntament amb Toni Sans) de les versions teatrals d'El crim de Lord Arthur Savile, La casa sota la sorra (estrenades al Teatre Nacional de Catalunya) i En Joan sense por, dirigida a públic familiar.

Atac llimac

16,00 €

14,00 €

  • disponible
  • Temps d'enviament 1 - 5 dies

sèrie NORFEU de novel·la juvenil, 3

Doble Identitat

Jordi Ortiz

 

Premi Ciutat d’Olot de Narrativa Juvenil 2014

 ISBN. 978-84-89885-84-4

126 pàgines

 

En un indret gairebé despoblat de l’Àfrica Occidental, prop de la frontera entre Libèria i Sierra Leone, hi ha un centre de rehabilitació per a nens soldat que tothom anomena l’hospital. Allà tracten els traumes psicològics dels nens que han pogut ser alliberats de les nombroses guerrilles de la zona que els feien servir com a combatents.

 

La vida a l’hospital canvia el dia en què hi arriba un home malferit, un europeu de raça blanca que només recorda el seu nom: François. Hauria pogut ser un més dels pacients de la Núria, la doctora voluntària procedent de Barcelona, però en François se sent fortament atret per ella. Durant les setmanes que dura la seva recuperació, es guanya l’antipatia d’en Txema, el mestre, i la simpatia d’en Papa, el sacerdot que ha posat en marxa el projecte. Quan en François pot ser, per fi, evacuat, ni els nens ni els adults de l’hospital no confien tornar a veure’l mai més. Però ell té uns altres plans. Qui és realment i què hi fa en una zona en conflicte?

 

Jordi Ortiz va néixer a Barcelona el 1969. A hores d’ara, ja ha publicat una quinzena de llibres, alguns dels quals han estat premiats. Per a joves ha escrit: Nigra, In absentia [Judici a la Terra] (Premi Mallorca de narrativa juvenil) i aquest Doble identitat (Premi Ciutat d’Olot de narrativa juvenil 2014).

 

Doble identitat

(amb un obsequi de la casa)

16,00 €

14,50 €

  • disponible
  • Temps d'enviament 1 - 5 dies

sèrie NORFEU de novel·la juvenil, 4

 

El dia del vaixell

Muntsa Mimó

 

Finalista del Premi Ciutat d’Olot de Narrativa Juvenil 2014

 

ISBN. 978-84-89885-85-1

144 pàgines

PVP. 16 euros

 

 

El dia de la Verge del Carme, un home desconegut desembarca a la platja d’un petit poble mariner. Ve de terres llunyanes a la cerca de les persones que estima, però la seva arribada provoca un gran enrenou entre els vilatans en descobrir que els morts poden tornar del passat per demanar comptes als vius. Una novel·la plena de misteris i de sentiments, amanida amb un toc de fantasia i amb un tractament del temps molt singular. En El dia del vaixell el present i el passat es barregen, i mentre la veu de la Muntsa, una noieta de tretze anys, ens explica com viu aquest dia tan especial, anem assistint al transcórrer de les vides d’uns personatges marcats per la tragèdia d’un naufragi. La novel·la va ser finalista del Premi Ciutat d’Olot de Narrativa Juvenil 2014.

 

Muntsa Mimó és doctora en psicologia, professora de la Universitat de Barcelona i especialista en l’estudi del comportament animal. La seva feina l’apassiona però encara li agrada més inventar i escriure històries per a grans i petits. Ha fet cursos de narrativa i de conte a l’Escola de Lletres de l’Ateneu de Barcelona i és autora de les novel·les infantils Xarop de Banya d’Unicorn i Ets prou llesta, Nyumbú? i de contes per a adults com Regal d’aniversari (Premi Les Millors Pàgines 2009). Pertany al col·lectiu literari Pep Campei, amb el que va publicar la novel·la L’artefacte (Premi Vila d’Ascó 2011). Viu a Barcelona amb les seves dues filles.

El dia del vaixell

(amb un obsequi de la casa)

16,00 €

14,50 €

  • disponible
  • Temps d'enviament 1 - 5 dies

 

sèrie NORFEU de novel·la juvenil, 2

 

Naufragi!

Josep Solés

 

ISBN. 978-84-89885-76-9

192 pàgines

PVP. 16 euros

 

 Estiu del 1628. El Vasa, buc insígnia de l’armada reial sueca, s’enfonsa davant del port d’Estocolm tot just iniciada la seva singladura, enduent-se amb ell les restes d’una tragèdia familiar que es transmetrà de generació en generació. ¿Quin secret amaguen les gèlides aigües del mar Bàltic? Hauran de transcórrer més de tres-cents anys abans de saber-ne la resposta. A cavall entre la realitat i la ficció, Naufragi! recupera la història del Vasa, buc insígnia de l’armada reial sueca, que va enfonsar-se l’estiu del 1628 davant del port d’Estocolm tot just iniciada la seva singladura. Una imaginària tragèdia familiar servirà de fil conductor per, viatjant des del segle XVII fins a la nostra època, jugar a treure l’entrellat d’un esdeveniment tan dramàtic com misteriós.

 

Josep Solés (Girona, 1964) és metge. Seduït d’uns anys ençà per una tardana vocació literària, va debutar en la novel·la el 2006 amb Clarobscur-Misteri al Museu del Cinema. Compagina feina i escriptura amb una dèria viatgera que l’ha portat a recórrer mig món; una inquietud, la de la descoberta d’altres cultures, que es reflecteix indefectiblement en les seves històries.

Naufragi!

16,00 €

14,00 €

  • disponible
  • Temps d'enviament 1 - 5 dies