CATÀLEG de venda disponible

PROMOCIONS novembre i desembre


POESIA AL CÀNTER, 13

 

Camp obert

Montse Salvador

 

78 pàgines

PVP. 18,00 euros

ISBN: 978-84-949860-4-8                                                 

 

https://www.llibresdelsegle.es

Distribució: NORDEST SL

                                                                                              

 

 

Montse Salvador i Pla

(Sant Joan de Palamós, 1958)

Psicòloga i Psicoterapeuta. Va fer públics per primera vegada els seus versos l’any 2009, a Girona, dins el marc de l'exposició col·lectiva de poesia i pintura Paraules del color. Camp obert és el seu primer llibre de poesia publicat.

 

Mudo. El temps

em venç sense remor:

assajo nueses.

 

*****

 

I ara de nou,

drings de llavor antiga 

de fa cent arbres.

 

 

Camp obert

18,00 €

 • disponible
 • Temps d'enviament 1 - 5 dies

POESIA AL CÀNTER, 12

 

Llum i verger

AGNÈS VALENTÍ I POU

 

Epíleg de Roger Costa-Pau

 

88 pàgines

PVP. 18 euros

ISBN. 978-84-94860-5-5

 

 Distribució: NORDEST SL

 

 

Agnès Valentí i Pou (Torroella de Montgrí, 1967)

Ha col·laborat en llibres, revistes i antologies de contes i poemes. El 2014 va guanyar el Premi Càlam de Narrativa; el 2015 va quedar finalista del Premi Víctor Mora de Narrativa Breu; el 2016 va obtenir el Premi Flor Natural Blanca als Jocs Florals de Roses, i el 2017, el Premi de Narrativa al Concurs Artístic i Literari dels Amics de la Unesco de Girona. El 2018 va quedar finalista en els XIII Premis de Narrativa de Sant Narcís de Girona i ha publicat la seva col·laboració a Els pobles perduts del Pirineu, d’Edicions Sidillà, així com també al llibre Anar a Fires. Mirades creuades II, publicat per l'Ajuntament de Girona. Llum i verger és el primer llibre de poesia que publica.

 

 

Llum i verger

18,00 €

 • disponible
 • Temps d'enviament 1 - 5 dies

POESIA AL CÀNTER, 11

 

L'hmi

FRANCESC TEN

 

78 pàgines

PVP. 17 euros

ISBN. 978-84-948452-1-5

 

 

Distribució: NORDEST SL

 

 

 

 

Francesc Ten (Calella, 1968) és llicenciat en Filologia Catalana. Ha estat cap de Publicacions de la Universitat de Girona, coordinador d'arts escèniques de l'Ajuntament de Girona i director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Girona. És autor de la narració Xamfrà Kon Tiki (El cep i la nansa, 2017) i de les propostes teatrals 19 d'octubre (2013) i Pentimenti (2011); també ha fet d'actor i rapsode en diferents obres i muntatges. A http://pierrotarlequinat.blogspot.com hi trobareu el seu primer recull de poemes. 

 

“Fa temps que ens saludem, l’hmi i jo, / hem treballat anys junts i portem arracada; / no ens agrada la fred ni l’estuba al Maresme / ni que tot és possible. Tastem ginebra amb gel. // Jo i el meu ell? o el jo soc ell i ell és el jo?”

L'hmi

17,00 €

 • disponible
 • Temps d'enviament 1 - 5 dies

POESIA AL CÀNTER, 10

 

Arbres, mars, desconcerts

IVETTE NADAL

Pròleg d’ANNA AGUILAR-AMAT

 

84 pàgines

PVP. 17 euros

ISBN. 978-84-89885-98-1

 

Distribució: NORDEST SL

 

 

Ivette Nadal (Granollers, 1988)

Escriu Anna Aguilar-Amat sobre Arbres, mars i desconcerts: “El nou color Ivette Nadal és fet d’una veu que ressona en la cavitat d’un pit que es diria vegetal, com si tota ella fos la caixa de ressonància d’un instrument de fusta universal i el vent viatgés al bosc que ho va originar tot. Els seus textos venen també d’aquells arbres blancs dels ancestres que cerquen arribar a mar i calmar els seus desconcerts, a través d’ella”. Ivette Nadal.

 

Arbres, mars, desconcerts

17,00 €

 • disponible
 • Temps d'enviament 1 - 5 dies

POESIA AL CÀNTER, 8

 Intimissimi

 JOAN ISAAC

 pròleg de Joan Manresa

 96 pàgines

 Intimissimi és el primer llibre de poesia de Joan Isaac, però no és la primera incursió de l'autor en aquest gènere literari, perquè Joan Isaac ha fet poesia sempre. Tota la seva obra lírica, des de les primeres lletres amb què va iniciar-se en la cançó d'autor, l'any 1969, l'ha escrit amb ploma de poeta exquisit, extremadament sensible, amb una  capacitat extraordinària per emocionar i commoure. A Intimissimi, Joan Isaac es val de la poesia (en aquest cas, de la paraula nua, del vers desproveït de l'embolcall de la música) per confessar-se, per mostrar el seu jo més íntim, per revelar les seves inquietuds i els seus anhels, per mostrar la seva ànima, nua, a aquells lectors que tinguin “ulls de sentiment”, com diu el poeta Joan Manresa al pròleg. 

 

Joan Isaac (Esplugues de Llobregat, 1953)

Joan Isaac és una de les veus més sòlides i prestigioses de la cançó d'autor en català. Va començar la seva trajectòria musical el 1969 com a membre del grup Nosaltres. El 1973 va iniciar la seva carrera artística en solitari, que l'ha portat a actuar en els escenaris de referència de la cançó d'autor europeus i sud-americans i durant la qual ha publicat una trentena de discos, entre ells Planeta Silenci (1998), Premi al Millor Disc en Català de Cançó d'Autor i Premi al Disc en Català amb les Millors Lletres. Moltes de les seves cançons són ja peces clàssiques i himnes de tota una generació, com A Margalida (1976), dedicada a Salvador Puig Antich.

Intimissimi

17,00 €

 • disponible
 • Temps d'enviament 1 - 5 dies

  POESIA AL CÀNTER, 9

 De sediments

 NARCÍS RIBES

 epíleg de Jaume Bosquet

 116 pàgines

 

Narcís Ribes Besalú (Girona, 1962)

Enginyer de monts, especialitzat en silvicultura tropical i en inversions i mercats financers, i actualment consultor forestal i gerent de l’Associació Catalana de Municipis Forestals Catalans, ha estat empresari en enginyeria forestal, ambiental i jardineria, alcalde de Montagut i Oix (la Garrotxa), director del Parc de la Zona Volcànica de la Garrotxa, secretari nacional de Reagrupament Independentista. També ha estat president del Consorci de l’Alta Garrotxa, degà del col·legi d’enginyers forestals de Catalunya, responsable del programa de petits municipis a la Generalitat de Catalunya i especialista europeu forestal en danys als boscos. És autor, a més, d’un llarg nombre d’articles, estudis i projectes en l’àmbit tècnic de la seva especialitat.

 

De sediments és el seu primer llibre de poesia; el seu primer viatge líric en què el Narcís Ribes poeta deixa pal·lesa la seva fam de recerca en l’interior justament per fer més pròxim tot l’exterior immesurable i alhora apassionant: Disfressada de tu, / la matèria colonitza el buit / i fa del desig i de l’instint, una creixença.

De sediments

17,00 €

 • disponible
 • Temps d'enviament 1 - 5 dies